Despre noi | Restaurant Vegan Level-Up Bucuresti
295
page-template-default,page,page-id-295,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

În centrul Bucureștiului unde lumea este mereu în mișcare și grăbită, acum Level Up și-a deschis porțile și te invită să testezi formidabilul concept de Fast Food proaspăt, sănătos, bazat pe plante și hrană vie.  Pregătim într-un timp scurt niște preparate sănătoase și delicioase pentru desfătarea ta culinară.

Din oferta noastră fac parte rețete perfectate de echipa Level Up pe parcursul multor luni de încercări, degustări și ajustări. Next Level Burger-ul este mândria noastră, primul produs din seria “veganizăm orice rețetă”. Este făcut special folosind ingrediente în proporție ideală,reușind să replicăm chick’n nugget-ul fără chicken, gustul acela de care mulți nu vor să se despartă. Wow Pizza a fost a doua rețetă creată de noi cu blat italienesc, sos de roșii făcut în casă și mozzarella de caju, ce se întinde și se topește într-o simfomie de arome de busuioc și oregano. Wow!!!!

Avem pentru doritori și preparate „hrană vie” ca de exemplu  RawVeg Pizza pentru un extra de sănătate, un produs neprocesat termic ce încă are în el activi toți nutrienții. De asemenea MilesToGo Burger o ediție limitată în care se vede măiestria bucătarului șef la cel mai înalt nivel. De Gourmet Shawarma ce să vă povestesc, folosim Jackfruit, ingredientul minune, un fruct cu textură și gust de carne. Preparat în starea lui raw, marinat și condimentat cu garnitură de salată și un sos tahine te poate convinge să alegi un Kebab alternativ, sănătos și pentru care nu a suferit nici o făptură.

Dacă ești un bucureștean tihnit te invităm să te delectezi cu  Be Yourself Coffee creată cu lapte vegetal(cocos, migdale sau soia) și servită într-o atmosferă cozy. Prăjiturile și alte deserturi apetisante întregesc experiența de gust și texturi, alături de sucurile proaspăt stoarse din fructe și frunze verzi. Acestea și multe alte surprize delicioase te așteaptă în locația noastră din strada Sfanta Vineri  nr. 10. Am petrecut ultimele 3 săptămâni pentru decorarea localului cu picturi vesele și lumini molcome.

Așa că te invităm la Level Up să ne lași părerea ta și să ne cunoști echipa entuziastă care a creat acest concept.

Restaurant Vegan